Ομάδα Στήριξης Διαταραχής Άγχους-Πανικού

Περίοδος κύκλου

Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2020

Πρόγραμμα

Μέρες και ώρες θα αποφασιστούν από την πλειονότητα των ενδιαφερομένων

Τόπος

Πάρνηθος 3, Γραφείο 201, Αγλαντζιά, 2102 Λευκωσία

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ένας νέος κύκλος ξεκινάει για την Ομάδα Στήριξης Διαταραχής Άγχους/Πανικού. Οι συναντήσεις μας προσφέρουν ένα διαδραστικό, ασφαλές φόρουμ για όλους τους συμμετέχοντες για να συζητήσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα στη ζωή τους.

Το μέγεθος της ομάδας θα είναι από 8 έως 12 άτομα

Αυτή η Ομάδα έχει σκοπό να στηρίξει ανθρώπους που αντιμετωπίζουν άγχος και άλλες σχετικές διαταραχές. Σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από εμπιστευτικότητα, αυτοεκτίμηση, αλληλοεκτίμηση, αλληλοστήριξη, ενσυναισθητική ακρόαση και άνευ όρων αποδοχή, ως διευκολύντρια, βοηθώ τα μέλη της ομάδας να δεχθούν το γεγονός ότι, παρόλο που οι κρίσεις άγχους μπορούν να είναι δυνατές σωματικές, ψυχολογικές και συναισθηματικές εμπειρίες, συμβαίνουν για συγκεκριμένους λόγους.

Η κατανόηση αυτών των λόγων μπορεί να τα βοηθήσει να ασκήσουν έλεγχο στις κρίσεις άγχους και όχι το αντίστροφο. Στα μέλη της ομάδας παρέχεται εκπαιδευτικό υλικό που τα βοηθά να κατανοήσουν τους λόγους για το άγχος τους.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την συγκεκριμένη ομάδα στήριξης στην ιστοσελίδα αναλυτικής περιγραφής της.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Βασικός Κύκλος Συναντήσεων

Η συμμετοχή στην ομάδα έχει συνολική διάρκεια 3 μηνών. Το πρόγραμμα ημερομηνιών αναφέρεται στην ενότητα “Ημερομηνίες Προγράμματος” της παρούσας ιστοσελίδας.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κόστος Συμμετοχής

€150.00 προπληρωμή για κάθε κύκλο.

Γλώσσα/ες Διεξαγωγής

Ελληνικά & Αγγλικά

Δηλώσεις Συμμετοχής

1η Ιουνίου - 15η Σεπτεμβρίου 2020

Εάν στην καταληκτική ημερομηνία εγγραφών δεν θα έχει συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός 12 μελών στην Ομάδα (Ελληνόφωνη ή/και Αγγλόφωνη), τότε οι συμμετοχές θα παραμείνουν ανοιχτές για τις επόμενες δύο εβδομάδες ώστε να υποδεχθούμε περισσότερα μέλη.

ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ

Share the Event

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn