Ομάδα Στήριξης για το Πένθος και την Απώλεια

Περίοδος κύκλου

Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2020

Πρόγραμμα

Μέρες και ώρες θα αποφασιστούν από την πλειονότητα των ενδιαφερομένων

Τόπος

Πάρνηθος 3, Γραφείο 201, Αγλαντζιά, 2102 Λευκωσία

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ένας νέος κύκλος ξεκινάει για την Ομάδα Στήριξης Πένθους και Απώλειας. Οι συναντήσεις της ομάδας προσφέρουν ένα ενθαρρυντικό, διαδραστικό και ασφαλές περιβάλλον όπου όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να συζητήσουν τις καταστάσεις ζωής που αντιμετωπίζουν σήμερα.

Το μέγεθος της ομάδας θα είναι από 8 έως 12 άτομα

Αναμφισβήτητα, ο θάνατος ατόμου που αγαπάμε αλλάζει τις ζωές μας για πάντα. Η περίοδος που προηγήθηκε του θανάτου, καθώς και εκείνη που ακολούθησε, είναι ένα μακρύ και επώδυνο ταξίδι που χαρακτηρίζεται από θλίψη και πένθος. Η θλίψη είναι αυτό που σκεφτόμαστε και αισθανόμαστε στο εσωτερικό, μετά το θάνατο κάποιου που αγαπάμε, ενώ το πένθος είναι η εξωτερική έκφραση αυτών των σκέψεων και συναισθημάτων. Όλοι θρηνούμε όταν κάποιος που αγαπάμε πεθάνει, αλλά αν θέλουμε να θεραπευθούμε, πρέπει επίσης να πενθήσουμε.

Ως  διευκολύντρια της Ομάδας  Στήριξης για το Πένθος και την Απώλεια, διασφαλίζω ότι, σε ένα ζεστό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από σεβασμό και υπομονή, όλοι ακούμε με ενσυναίσθηση αυτό που κάθε μέλος της ομάδας επιθυμεί να μοιραστεί μαζί μας. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να δουν το πένθος όχι ως εχθρό που πρέπει να καταστραφεί, αλλά ως μια ανάγκη που πρέπει να βιώσουν και που απορρέει από το γεγονός ότι έχουν αγαπήσει.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την συγκεκριμένη ομάδα στήριξης στην ιστοσελίδα αναλυτικής περιγραφής της.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Βασικός Κύκλος Συναντήσεων

Η συμμετοχή στην ομάδα έχει συνολική διάρκεια 3 μηνών. Το πρόγραμμα ημερομηνιών αναφέρεται στην ενότητα “Ημερομηνίες Προγράμματος” της παρούσας ιστοσελίδας.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κόστος Συμμετοχής

€150.00 προπληρωμή για κάθε κύκλο.

Γλώσσα/ες Διεξαγωγής

Ελληνικά & Αγγλικά

Δηλώσεις Συμμετοχής

1η Ιουνίου - 15η Σεπτεμβρίου 2020

Εάν στην καταληκτική ημερομηνία εγγραφών δεν θα έχει συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός 12 μελών στην Ομάδα (Ελληνόφωνη ή/και Αγγλόφωνη), τότε οι συμμετοχές θα παραμείνουν ανοιχτές για τις επόμενες δύο εβδομάδες ώστε να υποδεχθούμε περισσότερα μέλη.

ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ

Share the Event

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn