Σχολή Γονέων

για Ενήλικες

Περίοδος κύκλου

Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2020

Πρόγραμμα

Κυριακές 6.30 – 8.00 μ.μ.
Έναρξη: Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2020

Τόπος

Πάρνηθος 3, Γραφείο 201, Αγλαντζιά, 2102 Λευκωσία

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ένας νέος κύκλος ξεκινάει για το πρόγραμμα “Σχολή Γονέων”.

Η Σχολή Γονέων, η οποία απευθύνεται σε γονείς και μελλοντικούς γονείς, έχει ως πρωταρχικό στόχο να τους στηρίξει στον πιο δύσκολο ρόλο που αναλαμβάνουν. Αναμφισβήτητα, το να είναι κάποιος γονέας είναι ένας από τους πιο πολύπλευρους ρόλους που οι ενήλικες αναλαμβάνουν, γιατί είναι γεμάτος με προκλήσεις και απαιτήσεις, γιατί η ανατροφή ενός παιδιού απαιτεί γνώσεις, εκτός από ένστικτο. Αυτός ο ρόλος έχει κρίσιμη σημασία κατά τα πρώτα τρία χρόνια της ζωής του παιδιού, καθώς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι γονείς είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την ανατροφή και την εκπαίδευση του παιδιού τους.

 

Το μέγεθος της ομάδας θα είναι από 8 έως 12 άτομα


Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο Πρόγραμμα στην ιστοσελίδα περιγραφής του.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Βασικός Κύκλος Συναντήσεων

Η συμμετοχή στην ομάδα έχει συνολική διάρκεια 3 μηνών. Το πρόγραμμα ημερομηνιών αναφέρεται στην ενότητα “Ημερομηνίες Προγράμματος” της παρούσας ιστοσελίδας.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κόστος Συμμετοχής

€150.00 προπληρωμή για κάθε κύκλο.

Γλώσσα/ες Διεξαγωγής

Ελληνικά & Αγγλικά

Δηλώσεις Συμμετοχής

1η Ιουνίου - 15η Σεπτεμβρίου 2020

Εάν στην καταληκτική ημερομηνία εγγραφών δεν θα έχει συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός 12 μελών στην Ομάδα (Ελληνόφωνη ή/και Αγγλόφωνη), τότε οι συμμετοχές θα παραμείνουν ανοιχτές για τις επόμενες δύο εβδομάδες ώστε να υποδεχθούμε περισσότερα μέλη. Σύνθεση νέων ομάδων γίνονται καθ’ολη τη περίοδο του εκάστοτε τρέχοντος Κύκλου. Νέες συμμετοχές γίνονται δεκτές όλη τη περίοδο του κάθε τρέχοντος Κύκλου, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στις ομάδες

ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ

Share the Event

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn