ΣΚΕΨΕΙΣ και ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

Ποιητική Συλλογή – Γαβριέλλας Φιλίππου
Για την ενίσχυση της Στέγης Ηλικιωμένων Δήμου Αγλαντζιάς
ΣΚΕΨΕΙΣ και ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ
Ποιητική Συλλογή

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

Η έκδοση της ποιητικής μου συλλογής «Σκέψεις και Συναισθήματα» εκπληρώνει την υπόσχεση που έδωσα τον Απρίλιο του 2012 στο Μάριο Μιχαήλ, εκπαιδευόμενο και συνεργάτη μου.

Είχαμε πολλά σχέδια να υλοποιήσουμε αλλά δυστυχώς, ο Μάριος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 27 ετών.

Θα ήταν μεγάλη τιμή και χαρά για τους γονείς, τους συνεργάτες του, το δήμο μας και εμένα, να ενισχύσετε τον σκοπό της συγκεκριμένης έκδοσης ποιημάτων μου, ο οποίος είναι καθαρά φιλανθρωπικός.

"Τρόμος"

(συμπεριλαμβάνεται στην Ποιητική Συλλογή)

Η ποιητική συλλογή "Σκέψεις και Συναισθήματα", είναι ένας οδηγόςγια το πώς θ'αντέχουμε αυτά που συμβαίνουν στον καθένα μας, γύρω μας και δίνει δύναμη να αγωνιζόμαστε, για να συνεχίσουμε να ζούμε μέσα από τις αναμνήσεις μας. Να παίρνουμε δύναμη και να εκφράζουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας για να λυτρωθούμε.
Κώστας Κόρτας
Τέως Δήμαρχος Αγλαντζιάς
Μάριος Μιχαήλ

Λίγα λόγια για τον Μάριο

Ο Μάριος Μιχαήλ ήταν μουσικός. Τον γνώρισα ως εκπαιδευόμενό μου στο πρόγραμμα Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης που προσφέρω στο ευρύ κοινό.

Εκτίμησα την καλοσύνη την ευαισθησία και τον επαγγελματισμό του όταν έγινε και μουσικός μου συνεργάτης στο Πρόγραμμα που προσφέρω για τα παιδιά, “Ενα Ταξίδι στον κόσμο των Συναισθημάτων και της Γνώσης”.

Αντιλαμβανόμενος τα οφέλη και των δύο ανωτέρω  προγραμμάτων μου, μου ζήτησε να γράψω ποιήματα, παραμύθια και μυθιστορήματα, για να τα μελοποιήσει. Μου άρεσε πολύ η ιδέα του κι έτσι του το υποσχέθηκα. Πρέπει να αναφέρω ότι είχαμε εξ’ αρχής συμφωνήσει ότι μέρος των εσόδων θα αφιερωνόταν σε κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό.

Η έκδοση της ποιητικής συλλογής “Σκέψεις και Συναισθήματα” είναι η μετουσίωση της  υπόσχεσής μου στο Μάριο.

Ο Σκοπός

Γνωρίζοντας ότι αυτός ο ταλαντούχος μουσικός πρόσφερε υπηρεσίες στη Στέγη Ηλικιωμένων του Δήμου Αγλαντζιάς, όπου ανέπτυξε μια ιδιαίτερη σχέση με τους ηλικιωμένους, η οικογένεια του και εγώ συναποφασίσαμε ότι τα καθαρά έσοδα από την πώληση της ποιητικής συλλογής θα δοθούν σε αυτό το ίδρυμα για την ευημερία των φιλοξενούμενών του.

Tο βιβλίο, που πωλείται στην τιμή των €5,00 συν τα ταχυδρομικά έξοδα ή το κόστος αποστολής μέσω υπηρεσίας courier.

Μπορείτε να στηρίξετε τον σκοπό αυτό επικοινωνώντας με όποιον τρόπο από τους ακόλουθους, σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Ναι!
Ενδιαφέρομαι να Στηρίξω τον Σκοπό

Το βιβλίο πωλείται στην τιμή των €5,00 συν ταχυδρομικά έξοδα ή κόστος αποστολής μέσω υπηρεσίας courier. Μπορείτε να το προμηθευτείτε επικοινωνόντας στα ακόλουθα στοιχεία ή συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα με τα στοιχεία σας.

+357-99342225

Eπικοινωνήστε στο τηλέφωνο

info[at]gabriellaphilippou.com

Eπικοινωνήστε μέσω EMAIL

FACEBOOK

Eπικοινωνήστε μέσω FB-MESSENGER

Θα λάβετε επιβεβαίωση των στοιχείων που καταχωρήσατε μέσω της διεύθυνσης email που θα υποβάλετε. Ακολούθως θα σας σταλεί το βιβλίο με τον τρόπο που θα ορίσετε.