Συστάσεις

Οι συγκεκριμένες αναφορές αποτελούν ένα μικρό δείγμα ειλικρινών εντυπώσεων που εκφράστηκαν από μερικούς αγαπητούς ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν.
Για εκείνους που μου το ζήτησαν, σέβομαι την ιδιωτικότητά τους και δεν δημοσιεύω τα ονόματά τους.

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις όσον αφορά στο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας. Τα τελευταία χρονιά, που συμμετέχουμε οικογενειακώς στο πρόγραμμα, έχω δει μεγάλη βελτίωση σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Έχουμε αλλάξει πολύ τόσο σαν οικογένεια όσο και σαν ξεχωριστά άτομα. Προσωπικά, αισθάνομαι ότι οι εμπειρίες που αποκτώ μέσα από το πρόγραμμα, το μοίρασμα σκέψεων, ιδεών, βιωμάτων, επιθυμιών, ανοίγουν κάθε φορά τους πνευματικούς μου ορίζοντες. Με κάνουν να σκέφτομαι διαφορετικά (αναπτύσσοντας την ενσυναίσθηση), πιο βαθιά (γνωρίζοντας καλύτερα τον εαυτό μου) και πιο πλατιά, εφόσον η γκάμα των θεμάτων που καταπιανόμαστε κάθε φορά είναι ευρεία. Όταν για οποιονδήποτε λόγο δεν παρευρεθώ στην καθιερωμένη συνάντηση του Σαββάτου, αισθάνομαι ότι κάτι μου λείπει, ότι κάτι δεν πάει καλά. Είναι λοιπόν σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, είναι μέρος του εαυτού μου. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδίας κυρίως για την αστείρευτη υπομονή, την κατανόηση και την υποστήριξη. Σας ευχαριστώ θερμά που μας δείχνετε τον δρόμο αλλά αφήνετε εμάς να τον βαδίσουμε με το δικό μας ρυθμό, κάνοντας τα δικά μας βήματα. Να είστε πάντα καλα.

Πρόγραμμα Προσωπικής Ανάπτυξης και Αυτογνωσίας

«Ο σύζυγος μου και εγώ είμαστε μέλη του Προγράμματος Προσωπικής Ανάπτυξης και Αυτογνωσίας.  Για επτά χρόνια τώρα,  παρακολουθούμε τα πάντα στα πλαίσια αυτού του προγράμματος καθώς και άλλες δραστηριότητες σας,  όπως βιωματικά εργαστήρια και εκπαιδευτικά σεμινάρια.  Είμαστε ενθουσιασμένοι με τις παρουσιάσεις σας, με τις γνώσεις σας, με τον υπέροχο τρόπο που χειρίζεστε και ανταποκρίνεστε σε όλους εμάς.  Μπράβο σας!»

Είστε μια από τις καλύτερες ομιλήτριες που έχου ακούσει ποτέ μου.  Τα συγχαρητήρια μου – τι άλλο να σας πώ!

Ευχαριστώ που πάντα είσαι δίπλα μου. Ξέρω ότι όταν σου μιλώ, με κατανοείς, δεν με κρίνεις όπως έκαναν οι δικοί μου τόσα χρόνια. Δεν είμαι μόνη μου πια. Οι συνεδρίες μού έδωσαν κουράγιο, με έκαναν δυνατή να αντιμετωπίσω το κάθε τι που βρίσκω στο δρόμο μου

κα Ν.

Ατομικές Συνεδρίες

Πριν αρχίσω τις συνεδρίες ένιωθα χαμένος – δεν είχα πορεία – τα έβλεπα όλα μαύρα. Το διαζύγιο και η απόρριψη των παιδιών μου με είχαν ισοπεδώσει. Τώρα έχω πορεία, έχω στόχους, νιώθω ζωντανός!

κος Κ.

Ατομικές Συνεδρίες

Πολλές φορές μιλούμε για σάς και για την ανεκτίμητη βοήθεια που μας δώσατε, ο Θεός να σάς έχει πάντα καλά

κα Γ.

Ομάδα Στήριξης

Μια φορά με βοήθησες – πράγματι με βοήθησες να αντιληφθώ πού πήγαινα λάθος τόσα χρόνια! Σε ευχαριστώ που με τις συμβουλές και την ενθάρρυνση σου, έχω γίνει ένας άλλος άνθρωπος. Ένας άνθρωπος που χαίρεται τη ζωή.

κα Κ.

Ατομικές Συνεδρίες

7 φορές να πέφτεις και 8 να σηκώνεσαι

Αυτό με δίδαξε η κυρία Γαβριέλλα Φιλίππου μέσα από τα οφέλημα της βιωματικά εργαστήρια και τις ανθρώπινες συζητήσεις μας.

Σίγουρα μου πρότεινε και τους τρόπους για να το καταφέρω.

Απλά την ευχαριστώ από καρδιάς !!!

Έλενα Μιχαηλίδου

Έχω παρεβρεθεί σε σεμινάρια και διαλέξεις οργανωμένα από την κ.Γαβριελλα Φιλίππου και πρέπει να ομολογήσω ότι ήταν πολύ ενδιαφέρον και διαφωτιστικά.  Κερδίζει εύκολα την προσοχή του ακροατή της και την κρατάει αμείωτη μέχρι το τέλος.

Είναι εύκολο να κατανοήσεις και να διευρύνεις τις γνώσεις σου μέσα από την αξιόλογη δουλειά της.  Επίσης στα βιωματικά εργαστήρια που είχα λάβει εγώ μέρος, διεύρυναν  τους ορίζοντες μου και βοηθήθηκα σε προσωπικό επίπεδο.

Τα παιδικά προγράμματα  που διοργανώνει τα καλοκαίρια είναι εξαιρετικά.  Ο γιός μου που συμμετείχε σ’ αυτά είναι κατενθουσιασμενος και επιπρόσθετα έχει αποκομίσει πολλές γνώσεις μέσα από ποικίλες δραστηριότητες που έκαναν.

Φλώρα Ευαγόρου

Βραβεύσεις - Συστάσεις και Ευχαριστήριες Επιστολές